produksjon

Se produksjoner fra Notech
Karriere - les om karriere hos Notech AS

NOTECH – PRODUSERER STÅLKONSTRUKSJONER FOR ULIKE BEHOV OG KOMPLEKSITET

Notech er et selskap som kontinuerlig tilpasser seg markedet. Foruten vår gode bemanning, har vi et mekanisk verksted, spesialisert på produksjon, modifikasjon og vedlikehold av ulike typer stålkonstruksjoner og Subsea utstyr. Derfor kan vi bedre oppfylle kundens totale behov og ulike kvalitetskrav.

Vi leverer ulike typer stål konstruksjoner beregnet for prosjekter onshore og offshore og som er basert på kundens spesifikasjoner og design. I tillegg til produksjon i eget verksted, gjennomfører vi felt-montering og felt-vedlikehold sammen med våre kunder – være seg på land og/eller til sjøs. Med et sterkt fokus på god planlegging og høy grad av fleksibilitet gjennom alle fabrikasjons trinn, kan vi sikre høy kvalitet og stor effektivitet gjennom hele prosessen – av alle slag.

I tillegg til vår egen kompetanse innen rørsveising og strukturer i karbon og rustfritt stål, bruker Notech et nettverk av profesjonelle samarbeidspartnere for å levere komplette og nøkkelferdige løsninger. Notech tilbyr konkurransedyktige totalpris kontrakter som inkluderer alle trinn fra prosjektering til komplett fabrikasjons og ferdigstillelse.

Se eksempler på noe av våre produksjoner her..