om oss

Notech AS er en mekanisk entreprenør etablert i 1990 i Sandefjord.

Gjennom disse årene har bedriften ekspandert til i dag å være i et antall av ca. 100 ansatte. Staben består foruten administrasjon av Ingeniører, Elektrikere, Automatikere, Instrument, Industri og VVS rørleggere, Rør og Stålsveisere, Platearbeidere, Mekanikere og Montører.

Vårt hovedkontor ligger på Pindsle industriområde i Sandefjord. Vårt verksted er lokalisert ved Ryesgate 28 i Larvik.

Sammen med vårt samarbeidende selskap Notech Industrial Services tilbyr vi entrepriser for mekanisk og elektrorelatert virksomhet innen olje og gass samferdsel og bygg og anleggsbransjen.

Notech er sertifisert etter ISO 9001:2015 og NS-EN 1090-2 EX klasse 3 samt forpliktet til å etterleve ISO 45001 og 14001. Vi er videre også pre-kvalifisert i Magnet JQS – et prekvalifiseringsorgan for leverandører til olje- og gassindustrien.
Dette i tillegg til overholdelse av  Internkontrollforskriften gjør at vi forplikter oss til å opprettholde og vedlikeholde kvalitet i alle ledd i bedriften.

Vårt mål er å tilby våre kunder den best mulige service ved å bruke egne kvalifiserte medarbeidere slik at alle prosjekter gjennomføres i henhold til budsjetterte rammer, til avtalt tid og uten tap eller skade på personer eller utstyr.
Om du er i behov for ytterligere informasjon eller dokumentasjon, vær vennlig å ta kontakt med Daglig leder

  • Kvalitet og HMS
  • Notech forpliktet seg til å opprettholde kvalitet på alle nivåer i selskapet.
  • For å sikre at helse, miljø og sikkerhet gjøres på en funksjonell og systematisk måte, har selskapet etablert en KSHMS interaktiv portal. Her ligger alle risikovurdering, prosedyrer, rutiner, sjekklister og annen informasjon tilgjengelig for alle ansatte – uavhengig av hvor de befinner seg.
  • Vår HMS policyVår kvalitetspolicyEPIM JQS godkjenning