om oss

Notech AS er en mekanisk entreprenør etablert i 1990 i Sandefjord.

Gjennom disse årene har bedriften ekspandert til i dag å være i et antall av ca. 100 ansatte. Staben består foruten administrasjon av Ingeniører, Elektrikere, Automatikere, Instrument, Industri og VVS rørleggere, Rør og Stålsveisere, Platearbeidere, Mekanikere og Montører.

Vårt hovedkontor ligger på Pindsle industriområde i Sandefjord.

Sammen med vårt samarbeidende selskap Notech Industrial Services tilbyr vi entrepriser for mekanisk og elektrorelatert virksomhet innen olje og gass og bygg og anleggsbransjen.

Notech er en NS-EN ISO 9001:2008 godkjent bedrift og med Internkontrollforskriften forplikter vi oss til å opprettholde og vedlikeholde kvalitet i alle ledd i bedriften.

Vårt mål er å tilby våre kunder den best mulige service ved å bruke vår egen kvalifiserte arbeidsstokk slik at alle prosjekter gjennomføres i henhold til budsjetterte rammer, til avtalt tid og uten tap eller skade på personer eller utstyr.
Om du er i behov for ytterligere informasjon eller dokumentasjon, vær vennlig å ta kontakt med Daglig leder

  • Kvalitet og HMS
  • Vi er derfor forpliktet til å opprettholde kvalitet på alle nivåer i selskapet.
  • For å sikre helse, miljø og sikkerhet på en funksjonell måte, har selskapet etablert en kvalitet og HMS interaktiv portal. Her er alle prosedyrer, rutiner, sjekklister og annen informasjon tilgjengelig for alle våre ansatte – uansett hvor de befinner seg.
  • Notech er også pre-kvalifisert i Achilles – et kvalifisert organ for leverandører til olje- og gassindustrien.
  • Vår HMS policyVår kvalitetspolicyAchilles godkjenning
Større fonter
Vis siden i høykontrast